Ajándékozzunk!

2014.12.03 13:37

November végén gondoltunk  arra, hogy mi lenne, ha a rászorultakat valamilyen formában segíteni tudnánk. Így jött az ötlet,hogy valamit gyűjtsünk. A hírdetés az oktatóknak is szólt, így mindenki bekapcsolódott a programba.

Az „ ajándékozz almát ” elnevezésű gyűjtést nagy örömmel fogadták úgy a diákok mint a szülők és tanárok, ami azt jelentette, hogy  kb. 80 kg alma gyűlt össze a kendi és balavásári iskolánál.

Az összegyűlt almát a balavásári árvaháznak adományoztuk. Minden felsős osztályból egy tanuló kísért le az árvaházhoz  és segítettek átadni az almát. Örvendtek is a gyümölcsnek és nagyon szépen  megköszönték.  Ígéretet tettünk, hogy jővőre még több almát hozunk,  így segítve az egészséges táplálkozást is.

Hasonló tevékenységet  tervezünk karácsony körül is, csak akkor cipőket, ruhákat szeretnénk gyűjteni, nem csak az árvaháznak, hanem a rászorult családoknak is. Ezért segítséget kértünk a polgarmesteri hivataltól,  így pontosan tudjuk, hogy  milyen családoknál lenne nagyobb szükség ezekre az „ajándékokra”.

Ezúton is köszönetet  mondunk a szülőknek, a polgármesteri hivatalnak  hogy támogatták és támogatják  az elképzeléseinket.

                                                 Böjthe Zsombor  testnevelő tanár, szervező

—————

Vissza