KÖSZÖNŐ LEVÉL

2014.03.20 22:07

                                                                                        TISZTELT SZÜLŐK!

Március hónap elején a következő felhívással fordultunk Önökhöz:

         „A gyerekeink számára szervezett különböző rendezvényeink/tevékenységeink megszervezése során folyamatos  anyagi nehézségekbe ütközünk. Iskolánk vezetősége egy egyesület létrehozását  tűzte ki célul, mely létrejötte jelentősen megkönnyítené a különböző hazai és külföldi támogatások, pályázatok elnyerését. Az egyesület a GYERMEKEINK MOSOLYÁÉRT nevet fogja viselni. Célkitűzései: gyerekek számára szervezett művelődési, oktatási, szabadidős, sport, természetvédő, hagyományápoló,  turisztikai, stb. tevékenységek támogatása, hazai és külföldi tanintézmények közti testvérkapcsolatok ápolása, gyermekeink tevékenységeinek segítése, népszerűsítése pályázatok elnyerése és támogatók keresése révén. Az egyesület létrehozásának költségei (megközelítőleg 1.700 lej ) a tanári kart terhelik. Az anyagi terhek megoszlása érdekében azzal a felhívással fordulunk a szülői közösséghez, hogy ha tehetik, támogassák az egyesület megalapítását. A támogató diákok/szülők neve és az adomány az egyesület nyilvántartásába kerül és hozzájárulásukat figyelembe fogjuk venni a különböző tevékenységeken való részvételkor. Az  egyesület elismervényt is fog adni az adományokról, melyeket a csoportok/osztályok szülői közösségének elnökeihez lehet eljuttatni.
        Felhívjuk figyelmüket, hogy az adományozás teljesen ÖNKÉNTES jellegű.

Hozzájárulásukat előre is köszönjük!        Az Egyesület  vezető tanácsának nevében
                                                                                                                                                        Vajda József isk.igazgató”

 

       Örömmel tölt el, hogy felhívásunk megértésre talált és többek közt az Önök által nyújtott támogatás segítségével  jelentős léptekkel halad az egyesület létrehozása. A jövő hét folyamán MOSOLYMAG kártyákat osztunk mindenkinek, aki segített nekünk elvetni az egyesület létrejöttének  magvait. A kártya számozott, névre szóló és az egyesület pontos nyilvántartásába kerül. A hátoldalán tartalmazza mindazon  kedvezményeket, melyekben felmutatásával a tulajdonos az egyesület által szervezett tevékenységeken részesülhet. Fontos tehát, hogy mindenki jól megőrizze és vigyázzon a MOSOLYMAG kártyájára, hogy adott esetben azt használni tudja.
    Tudatjuk továbbá, hogy a kártyák továbbra is igényelhetőek és elérhetőek mindenki számára, aki támogatni szeretné a GYERMEKEINK MOSOLYÁÉRT egyesületünket. Érdeklődni a község pedagógusainál, az óvodák-iskolák vezető tanárainál, az alapító tagoknál (Máté Erna, Máté Hajnalka, Böjthe Zsombor és Vajda József) illetve az egyesület hamarosan létrejövő honlapján és facebook oldalán megjelölt elérhetőségeken lehet.

   Eddigi és jövőbeli támogatóink nemes szándékát megköszönve maradunk tisztelettel:

      A GYERMEKEINK MOSOLYÁÉRT EGYESÜLET alapító tagjai!

 

—————

Vissza