Sítábor 2017

2017.02.25 18:56

       Sítábor az idén is…

2017.febr.3-5.

A szovátai sípálya mellett lévő Répás panzió adott otthont az idén a kendi Sámuel József gimnázium azon tanulóinak, akik részt vettek az immár több év hagyománnyal  rendelkező sítáborban.

A háromnapos – ami túl kevés – sítáborban összesen 13 síelni szerető diák vett részt, olyanok akik kihasználták a lehetőséget, hogy a pár nap alatt megtanulják az alapokat vagy hozzátegyenek a már meglevő alaphoz.

 Az eső, a köd sem riasztotta vissza a diákokat és nagy lendülettel álltak neki a feladatoknak. A sízés mellett ugyanis volt evés, ivás, szórakozás. Tanulságos volt, hogy mind a 13 diák csapatként állt oda, a gulyást együtt készítették, az Activity játékban is működött a csapatszellem.

Mindenki jól érezte magát, mindenkinek egy élmény volt. Ott lenni, együtt lenni megtanulni azt, hogy mindenki egyért és egy mindenkiért. Ezek  a diákok megértették azt, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni annak érdekében, hogy minél többet a szabadban, a friss levegőn  kell lenni,  elkerülni amennyiben lehet  a számítógép  és tv káros hatásait.  Az egészség a fontos, a többi elmúlik!

                               Böjthe Zsombor és Mezei Lehel táborvezetők

—————

Vissza