KÉZILABDA

 

Az idén is elkezdődtek a kézilabda bajnokságok és az eredményeken érezni lehet a tornaterem hiányát. Tavasszal mikor szép idő van lehet gyakorolni,de ebben az időszakban korlátozottabbak a  lehetőségek.

     A megszokott lány kézilabdacsapat mellett az idei tanévtől megalakult iskolánk fiú kézilabda csapata is, így ők is kiprobálhatták, hogy milyen is hivatalosan kézilabdázni.

      Ahogy lenni szokott a siker nem jön azonnal, így a Backamadarason megrendezett bajnokságon a  fiúk  vereséget szenvedtek.

      A lányok sem jártak nagyobb sikerrel:  a gyakorlás hiánya miatt (terem hiányában a rossz időjárás miatt kevesebbet edzhettünk) ők is alulmaradtak az Ákosfalván megrendezett  4-es tornán, amelyen Ákosfalva,Somosd és Karácsonfalva csapatai vettek reszt.

     Bízunk benne, hogy munkánk meghozza gyümölcsét  és a következő időszak sikeresebb lesz.

SOK SIKERT LÁNYOK, FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labdarúgás: focistáink sikerei

Sikeresen vették az idei akadályokat  iskoláink labdarúgó csapatai, hiszen úgy az alsó, mint a felső tagozaton is tovabbjutottunk  a következő szakaszra.

Az V-VIII osztályosok számára Balavásáron megrendezett körzeti  bajnokságon négy csapat vett részt : Ákosfalva,  Jedd, Kend és Balavásár.  A mindenki mindenkivel való összecsapás sorozaton végül a kendi iskola csapata került ki győztesen: egy döntetlennel és két győzelemmel  diadalmaskodott,  így ők mennek a Szentannán megrendezett felsőbb szakaszra.

 Ami az alsósokat illeti, ott is négy csapat vett részt: Ákosfalva, Backamadaras, Kend és Balavásár.  Nagy örömünkre a balavásári kisiskolások jutottak tovább mind a 3 meccsüket megnyerve és ugyancsak Szentannára  hivatalosak a bajnokság következő szakaszára.

Sok sikert kivánunk az elkövetkezőkben és nagyon bízunk a  sikeres folytatásban!!
Beszámolóés képek : Böjthe Zsombor tornatanár